Tour de France Pakket 2023

Het Tourpakket en de Officiële Tour de France Gids 2024 zijn binnenkort te koop. Houd de website in de gaten!

De officiële Tour de France Gids 2023 van Procycling is nu te koop!

Over exact een maand gaat op 1 juli de Tour de France van start. Met de officiële Tour de France Gids van Procycling ben je alvast helemaal op de hoogte van het parcours, de teams en lees je alles over de hoofdrolspelers. Bestellen kan nu. Dit staat er nog meer in.

Allereerst heb je twee opties: je kunt de Tourgids los bestellen of je haalt het Tourpakket in huis. In het pakket zit naast de Tourgids ook een boekje met Tourverhalen, een routekaart invulposter, zes bierviltjes en een scheurkalender. De prijs van de 196 pagina’s dikke gids is € 8,99, voor het Tourpakket leg je € 13,95 neer.

Dit staat er allemaal in de Tourgids

Natuurlijk blikken we vooruit op de klassementen en behandelen we de favorieten voor het geel, groen, wit en de bollen. De twee grootste kanshebbers voor de eindoverwinning zijn Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar, zij komen ook uitgebreid aan bod in de vorm van een interview en portret. Ook Mathieu van der Poel en Wout van Aert worden aan de tand gevoeld en blikken vooruit op de Tour, net als de Nederlandse sprinters Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen.

Maar er is meer. In het etappeoverzicht lees je alles over de 21 ritten en kom je er ook achter wanneer de ritten beginnen en eindigen. Stef Clement laat zijn licht erover schijnen. Hetzelfde geldt overigens voor de Tour de France Femmes, waarbij Roxane Knetemann aangeeft voor welke ritten je thuis moet blijven en waarvoor we ook met Annemiek van Vleuten, Marianne Vos en de vrouwen van SD Worx hebben gesproken.

Kortom: alles over de etappes, de ploegen, de favorieten, routekaarten, bergprofielen, prognoses, analyses en Tourhistorie vind je in de officiële Tour de France Gids van Procycling. Haal hem nu in huis!

Deel dit bericht: