De Officiële Tour de France Gids 2019!

Tour de France 2017 Gids nu te koop

0

De officiële Tourgids 2017 van Procycling is nu verkrijgbaar! In deze 196 pagina’s tellende gids blikken we uitgebreid vooruit op de 104e Tour de France. Wat staat er allemaal in de officiële Tour de France Gids 2017? Je leest het hieronder.

Alle etappes, ploegen en favorieten

Alle etappes, de ploegen en de favorieten op een rij inclusief routekaarten, bergprofielen, prognoses, 10 hotspots en Tourhistorie.

Analyse van de topfavoriet: Chris Froome

Het is op voorhand duidelijk: er is één gedoodverfde favoriet. Dus is de vraag: hoe stop je Chris Froome? Een analyse van de sterke en zwakke(re) punten van hem en zijn uitdagers biedt uitkomst.

Interview met Nairo Quintana

Alle kenners houden rekening met een toekomstige Tourzege van de Colombiaanse superklimmer Nairo Quintana. Wat denkt hij er zelf van?

De triomfen van Cav

De Britse spurtbom Mark Cavendish is nog maar vier ritzeges verwijderd van het als onaantastbaar geachte record van Eddy Merckx. Procycling zet al zijn dertig triomfen op een rij.

Kortom: bestel nu de Tourgids 2017 van Procycling voor slechts €8,50. Wil je liever ook een etappe poster, leesboekje, vier retro prints en een scheurkalender ontvangen? Koop dan voor maar vier euro meer het Tour de France pakket!

* De Officiële Tour de France Gids 2017 verschijnt op vrijdag 26 mei en zal dan worden toegestuurd.

Share.

Reageer